Хто ми?
Філософія Neroverde
Кава в філософії NeroVerde – це перш за все філософія смаку!
Спробуєте новий моносорт арабіки? Дегустували кавовий ексклюзив? Бажаєте каву в зернах або змолоти її для вас?
З 2016 року ці питання звучать у стінах затишного храму кави Neroverde. Наша команда щиро закохана у свою справу та хоче допомогти вам знайти “свою” каву для ідеального ранку, продуктивного дня або під будь-який інший настрій.
Чому ми?
Обираємо найкраще. Ми обираємо найцікавіші смакові палітри (моносорти арабіки), замовляючи зелене зерно на дегустацію у кращих імпортерів України та світових трейдерів. Кожен сорт кави є унікальним. А нюанси його вирощування (регіон, вологість та навіть кількість світла) надають кожному врожаю своє звучання. Ми не зупиняємось на досягнутому та завжди шукаємо цікаві сорти кави для вас.
Контролюємо якість. Кожен сорт, як і людина, унікальний та потребує індивідуального підходу. Отримавши зелену каву, ми обсмажуємо її та дегустуємо кожен сумнівний батч в еспресо. Як результат — із продажу вилучається обсмаження з недосконалим смаком.
Шоп-ростер. Ростерія Neroverde смажить всю каву на електричному кілограмовому ростері (апарат для обсмаження). На відміну від стандартного газового ростера великого об’єму завантаження, які використовують для комерційного обсмаження, такий ростер забезпечує максимально гнучке розкриття смаку при мінімальному об’ємі завантаження -1 кг. Наша технологія обсмажування має свої особливості на відміну від звичних стандартів.
Турбуємося про свіжість. Аби надовго зберегти смакову палітру напою, ми обсмажуємо невеликі об’єми, до 3 кг одного сорту. Всю іншу каву ми зберігаємо в зеленому (необсмаженому) вигляді. Завітавши до нас на чашечку гарячого капучіно або купити каву в зернах, ви часто могли бачити мішки: саме в них і зберігається зерно.
Знаємо все про сезонність. Виключний смак кави не можливо підтримувати за стандартним профілем обсмаження впродовж усього року. В залежності від погодних умов, ми проводимо корекцію профілю на день обсмаження, аби не втрачати його індивідуальності. Ми не боїмося експериментувати з типом обсмаження: адже саме так розкриваємо індивідуальне звучання смаку, навіть у найнезвичніших сортах.